decorstone urban 22 logo white

CONTACTE

Chișinău, str. Petricani 17/3

Secția vânzări: (+373 ) 62 10 5002
Produse la comandă: (+373 ) 62 10 4001

Urmariți-ne

 1.  DATE GENERALE:
  Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale „DECORSTONE” SRL, cu sediul în mun.Chișinău, str. Petricani 17/3, în calitate de operator de date.
  Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.decorstone.md. („Site-ul”)


 2.  DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI
  DECORSTONE S.R.L. este Operatorul datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului www.decorstone.md  (în continuare „site-ul”), cu excepția situațiilor în care este menționat altfel.

  Datele de contact:
  DECORSTONE S.R.L.
  Republica Moldova, mun.Chisinau, str.Petricani 17/3
  e-mail: [email protected]
  număr de telefon:       +373 62 105 002


 3.  CUM OBȚINEM DATELE CU CARACTER PERSONAL
  Datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de noi sunt obținute direct de la dumneavoastră, prin furnizarea acestora atunci când:
  – cumpărați de pe site;
  – ne transmiteți o solicitare prin intermediul formularului de contact sau prin intermediul chatului;
  – lăsați un comentariu sau o întrebare pe pagina unui produs sau pe blog;
  – vă exercitați anumite drepturi prevăzute de Termenii și condițiile site-ului sau de către dispozițiile legale;
  – ne sesizați cu o reclamație prin utilizarea metodelor de contact oferite prin intermediul site-ului;
  – vă reprezentați compania în relația cu noi.
  În situația în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal din alte surse decât cele enumerate anterior sau menționate în prezenta notificare, vă vom informa, dacă această acțiune nu este disproporționată sau prejudiciabilă.


 4.  CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM

  UTILIZAREA SITE-ULUI

  ACTIVITATEA

  SCOPUL

  CATEGORIILE DE DATE

  Istoricul comenzilor

  Pentru a vă putea oferi suport tehnic și să procesam eventualele retururi trebuie să salvăm aceste informații pentru a putea executa contractul.

  De asemenea, istoricul comenzilor ne ajută să aflăm ce produse prezintă interes pentru dvs. și pentru alți utilizatori.

  –   Istoricul produselor comandate

  Comunicarea cu dvs.

  Folosim datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările trimise și în scopul executării contractului (ex. pentru a te anunța care e statusul comenzii).

  –   e-mail

  –   nr. telefon

  –   adresa fizică

   

  Marketing (ex. newsletter)

  Folosim datele dvs. atunci când doriți să fiți la curent cu ofertele, promoțiile, articolele inspiraționale și știrile despre campaniile curente ale DECORSTONE S.R.L.

  –   nume

  –   e-mail

   

  Soluționarea cererilor sau a reclamațiilor

  Folosim datele dvs. pentru a vă răspunde cererilor sau reclamațiilor pe care ni le transmiteți.

  Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt datele dvs. de identificare (nume, prenume, e-mail, nr. telefon), precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct, în funcție de necesități, pentru a putea da curs solicitării dvs. (ex. cu ocazia folosirii opțiunii „chat” puteți încărca inclusiv documente care pot conține date cu caracter personal).

  Publicarea de comentarii pe pagina de prezentare a produselor sau pe blog

  Publicarea unui comentariu pe pagina de prezentare a produsului are loc doar după verificarea și aprobarea acestuia de către un operator. Nu vor fi publicate mesajele defăimătoare, denigratoare etc. Aceleași principii se aplică și în cazul în care doriți să lăsați un comentariu pe blog.

  –   nume

  Programarea unei vizite în showroom

  Contactarea dvs. de către un consultant în vederea confirmării programării.

  –   nume

  –   e-mail

  –   nr. telefon

  –   ziua/ora programării

   

  Comandarea de produse

  Avem nevoie de datele dvs. pentru a putea prelua comanda pe care ați plasat-o prin intermediul site-ului și pentru a efectua și restul operațiunilor conexe (emiterea facturii, livrarea produselor prin curier etc.).

  –   nume

  –   e-mail

  –   nr. telefon

  –   adresa fizică

   

  Procesarea plăților

  Informațiile ne sunt necesare pentru a demonstra încasarea prețului produselor comandate și pentru a aloca sumele de bani pentru care am emis facturile pe numele dvs.

  –   ID tranzacție

  –   nume

  –   suma

   

  Emiterea facturilor

  Datele dvs. sunt folosite de noi pentru a putea respecta dispozițiile legale care ne obligă să efectuăm înregistrări contabile și să emitem documente justificative (factura) pentru vânzările de produse.

  –   nume

  –   adresa fizică

   

  Restituirea unor sume de bani

  În situația în care doriți să restituiți un produs, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului avem nevoie de datele dvs. pentru a vă restitui suma de bani și pentru a storna factura deja emisă.

  –   nume

  –   email

  –   nr. telefon

  –   adresa fizică

  –   suma de bani

  –   Cont IBAN

  În scopul efectuării plăților online, folosim un furnizor de servicii de plată autorizat, respectiv https://paynet.md/ro. Astfel, datele dumneavoastră privind cardul bancar (numărul de card, CVV etc.) sunt prelucrate direct de către acest furnizor, în calitate de operator de date, motiv pentru care pentru mai multe detalii despre modul în care vă sunt prelucrate datele cu caracter personal cu această ocazie vă rugăm să consultați următoarea politică de confidențialitate:  ­https://paynet.md/ro/home/terms?isWeb=da


 5.  CUI TRANSFERĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL
  Împărtășim informațiile dumneavoastră personale cu companii care furnizează servicii în numele nostru, precum servicii de găzduire de date, agenții de marketing digital, furnizori de cercetare de piață și alți furnizori. Ne asigurăm întotdeauna că aceste companii asigură cel puțin același nivel de securitate al datelor dumneavoastră pe care vi-l oferim și noi. Dacă informațiile dumneavoastră vor fi trimise în afara Europei, ne asigurăm că acestea vor fi supuse unor standarde de protecție și securitate care sunt cel puțin egale cu cele utilizate de DECORSTONE S.R.L. În toate cazurile, dispozițiile privind transferul datelor este respectat cu strictețe de către noi.

  Exemple de categorii de companii către care putem divulga datele:
  – Companii care furnizează servicii IT și suport, stocare de date, curățare date;â
  – Companii care furnizează servicii de găzduire web;
  – Servicii de livrare (curieri);
  – Publicitate online și social media;
  – Studii de piață;
  – Companii de audit.


 6.  CÂT TIMP STOCĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ
  a.
  Prelucrăm și stocăm datele dumneavoastră personale:
  – istoricul comenzilor, adresele de livrare și alte date introduse de dumneavoastră, sunt stocate pe s o perioadă de maximum 5 ani de la data plasării comenzii;
  – pentru perioada impusă de lege (ex. documentele contabile, cum ar fi facturile emise de noi sunt arhivate conform legii timp de 10 ani);
  – până la momentul la care înțelegeți să vă dezabonați de la primirea de newslettere (apăsarea butonului „dezabonare” de la finalul e-mailului).
  b. În situația în care nu vă oferim o perioadă exactă privind prelucrarea și stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ne bazăm pe următoarele principii:
  – Stocăm informațiile doar atât timp cât avem nevoie de ele pentru activitățile menționate;
  – Serviciile noastre sunt proiectate de așa natură încât să nu stocăm datele dumneavoastră pentru o perioadă mai mare;
  – Respectăm întotdeauna termenele impuse de dispozițiile legale;
  – Evaluăm riscurile de securitate prin raportare la folosirea și stocarea datelor dumneavoastră.


 7. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ
  În conformitate cu dispozițiile legale privind protecția datelor, aveți drepturile enumerate și descrise mai jos, pe care vi le puteți exercita prin utilizarea datelor de contact din cuprinsul Secțiunii „Datele de contact ale Operatorului”. Facem precizarea că nu toate drepturile sunt absolute și că pot să difere în funcție de motivul prelucrării datelor.
  Vă vom răspunde solicitărilor în legătură cu drepturile dumneavoastră în termen de o lună de la primirea cererii, însă niciodată mai târziu de 3 luni. Dacă avem nevoie de mai mult timp, vă vom informa despre acest aspect în interiorul termenului de o lună.
  În situația în care nu primiți un răspuns în interiorul acestui termen, vă rugăm să reveniți către noi, eventual prin folosirea unei alte modalități de contact, înainte de a efectua demersuri în fața autorităților competente.

  Dreptul dvs. de acces
  Aveți dreptul să știți dacă vă utilizăm sau stocăm datele cu caracter personal. Acest drept se poate exercita prin solicitarea unei copii a datelor, cunoscută în mod obișnuit ca făcând o „solicitare de acces la date”.
  În cazul în care vom constata că solicitările de acces sunt nefondate sau repetitive vom refuza accesul (motivat) sau vom percepe o taxă administrativă în vederea exercitării acestui drept.
  Dreptul dvs. de rectificare
  Aveți dreptul să ne solicitați rectificarea sau completarea datelor dumneavoastră cu caracter personal care sunt inexacte sau incomplete. Acest drept se aplică întotdeauna.
  În acest sens vă vom solicita următoarele informații:
  – Să ne precizați ce date sunt inexacte sau incomplete;
  – Să ne explicați cum ar trebui să corectăm datele;
  – Dacă este posibil, să ne faceți dovada inexactității datelor.
  Dreptul dvs. la restricționarea prelucrării
  Prin exercitarea acestui drept aveți posibilitatea să ne solicitați să nu utilizăm datele dumneavoastră în niciun fel și doar să le stocăm până când veți dispune altfel. Cu titlu de exemplu, acest drept poate fi exercitat și atunci când:
  – ați solicitat rectificarea datelor;
  – v-ați opus ștergerii datelor în cazul prelucrării ilegale;
  – ne-ați solicitat să vă oferi anumite date pentru apărarea unui drept.
  Dreptul dvs. de a vă opune prelucrării
  Aveți dreptul să vă opuneți utilizării datelor personale în anumite circumstanțe. Dacă în urma analizării cererii și a efectuării unui test de echilibru, din motive legitime, nu putem da curs solicitării, vă vom transmite decizia noastră, motivată.
  Acest drept este unul absolut atunci când este exercitat împotriva marketingului direct – concret, atunci când primiți e-mailuri cu oferte despre produse și servicii similare de care ați beneficiat anterior de la DECORSTONE S.R.L.
  Dacă obiecția este absolută sau mai presus de interesele noastre, vom opri prelucrarea datelor personale pentru utilizarea la care v-ați opus.
  Dreptul dvs. la portabilitatea datelor
  Aveți dreptul de a obține de la noi, într-un format accesibil și ușor de citit de către calculatoare, ca de exemplu într-un format „.xlsx”, a datelor cu caracter personal, atunci când datele sunt stocate în format electronic și dumneavoastră ni le-ați furnizat.
  O astfel de cerere și, implicit, portabilitatea datelor, poate avea loc atunci când (condiții cumulative):
  – prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe un contract;
  – prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.
  Procesul decizional automatizat
  DECORSTONE S.R.L. nu ia nicio decizie în ceea ce vă privește ca urmare a unei prelucrări automate, și nici nu face profilări care să fie de natură să producă efecte juridice pentru dumneavoastră sau să vă afecteze într-o măsură semnificativă.